Medeikiu sk

Paminėjom gyvūnų dieną

Gyvūnų dienai paminėti Medeikių pradinio ugdymo skyriaus pradinukai rinkosi kaimo bibliotekoje, kur jos vyresnioji bibliotekininkė L. Pušinskienė papasakojo apie gyvūnų globos svarbą. Visi kartu žaidė įvairius žaidimus – ėjo ratelius, vaidino gyvūnus, minė mįsles, pasakojo apie savo augintinius. Buvo smagu ir daug juoko!

Varlytės teatras Medeikių pradinio ugdymo skyriuje

Medeikių pradinio ugdymo skyriuje lankėsi Varlytės teatras. Aktoriai Dinozaurė Rė, Adeobasileus, Vėžlienė vaidino muzikiniame spektaklyje  ,,Kodėl išnyksta dinozaurai”. Mokiniai sužinojo patarles apie atsakingumą, draugiškumą, išmintį, o didžiausia laimė ir vertybė – šeima ir artimieji.

Solidarumo bėgimas ,,Gelbėkim vaikus”

Medeikių pradinio ugdymo skyrius dalyvavo Solidarumo bėgime ,,Gelbėkim vaikus”. Mažieji su mokytoja A.Talmontiene ir auklėtoja A. Dalgediene įveikė tokį atstumą- per visą stadioną! 1,2 kl. mokiniai su mokytoja G. Visockiene labai aktyviai ir greitai įveikė ilgą distanciją! Skyriaus vedėja R. Bėliakaitė dalijo diplomus ir vitamingus prizus visiems dalyvavusiems šioje akcijoje. Nuotaika puiki!

Medeikių pradinio ugdymo _skyrius

Skyriuje dirba:

R. Bėliakaitė – Medeikių pradinio ugdymo skyriaus direktoriaus pavaduotoja ugdymui, ikimokyklinės ir priešmokyklinės grupės auklėtoja.
Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupė:
A. Talmontienė – ikimokyklinės ir priešmokyklinės grupės auklėtoja.
R. Bėliakaitė – ikimokyklinės ir priešmokyklinės grupės auklėtoja.
A. Dalgėdienė – ikimokyklinės ir priešmokyklinės grupės auklėtojos padėjėja.
Jungtinė 1-4 klasė:
D. Džuvaitė – lietuvių k., matematika, fizinis ugdymas, pasaulio pažinimas, dailė ir technologijos, muzika.
G.Urbonavičienė – užsienio k. (anglų), šokis.
S. Balodytė – tikyba (katalikų).

Biržų g. 39, Medeikių k., Parovėjos sen., Biržų r. sav. LT-41456.
El. paštas: ugdymas.medeikiai@kastonupm.lt
Tel. (8 450) 58 550

Pamokų laikas

PIRMOKŲ (PAMOKOS TRUKMĖ 35 MIN.)

Pamokos laikas Pertraukos laikas

  1. 8.30-9.05            20 min.
  2. 9.25-10.00          20 min.
  3. 10.20-10.55       20 min.
  4. 11.15-11.50       40 min.
  5. 12.30-13.05       20 min.
  6. 13.25-14.00           

KETVIRTOKŲ ( PAMOKOS TRUKMĖ 45 MIN.)

Pamokos laikas Pertraukos laikas

  1. 8.30-9.15               10 min.
  2. 9.25-10.10             10 min.
  3. 10.20-11.05           10 min.
  4. 11.15-12.00           30 min.
  5. 12.30-13.15          10 min.
  6. 13.25-14.10          10 min.
  7. 14.20-15.00          10 min.
Pamokų tvarkaraštis

 

Neformaliojo ugdymo tvarkaraštis

 

Priešmokyklinukų atostogos 2023-2024 m. m.
Rudens atostogos 2023m. spalio 30 d. – 2023m. lapkričio 8 d.
Žiemos (Kalėdų) atostogos 2023m. gruodžio 27 d. – 2024m. sausio 10d.
Žiemos atostogos 2024m. vasario 19 d. – 2024m. vasario 23d.
Pavasario (Velykų) atostogos 2024m. balandžio 2d. – 2024m. balandžio 5d.
Pavasario atostogos 2024m. balandžio 29d. – 2024m. balandžio 30d.

SKYRIAUS RENGINIAI